
Reborn Bucket Hat | Camel
₺950.00
Sadece 1 adet kaldı
Açıklama
İlgili ürünler

₺2,800.00
Yumuşak dokulu dökümlü askılı üst, yaz aylarının sıcak günlerinde şehirde ve tatilde çabasız giyinme pratiğini yansıtıyor. Arkadaki derin yuvarlak dekoltesiyle modern bir silüet çizen tasarım; önü büzgülü yuvarlak yakası, cildi terletmeyen hafif yapısı ve akıcı kesimiyle bedene mükemmel bir uyum sağlıyor.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir-
- 1 (32-34-36)
- 2 (36-38)
- 3 (40-42)
- 4 (44-46)
- 5 (48-50)
- Clear
-

- 20 % İndirim₺3,900.00Orijinal fiyat: ₺3,900.00.₺3,120.00Şu andaki fiyat: ₺3,120.00.
Keten dokulu gömlek, işlevsel bağlama opsiyonlarıyla tek bir tasarımla 3 farklı tarz sunuyor. Ayarlanabilir bağlama ipleri ister önden ister arkadan düğümlenerek beli oturtan modern silüetler yaratırken, tamamen ipsiz kullanıldığında ise çabasız, salaş ve dökümlü bir rahatlık sağlıyor. Doğal yapısı ve cepsiz yalın tasarımıyla her tarza mükemmel uyum sağlar.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir-
- OS- (32-36)
- OS--(30-32)
- OS (36-42)
- OS+ (42-46)
- OS++ (48-50)
- Clear
-
₺825.00Yeşil Jade taşlar ve kırmızı cam boncuklar kullanılarak elde tek tek üretilmiştir. Renkli boncukların rengi farklılık gösterebilir.
Uzun süreli kullanım için deniz suyu, alkol, parfüm, klor, krem gibi ürünlerle/sıvılarla temasından kaçınmanızı öneririz. Bu gibi durumlarda kolyenize ikinci bir şans verebilmeniz adına siparişinize tamir kiti ekleyebilirsiniz.






Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.