Tamamen elde %100 geri dönüştürülmüş yün iplerle örülen berelerimiz çok sınırlı sayıda! Hemen Kargoda!

Bu yılbaşında en güzel hediyeyi kendine al diye tüm ürünlerde net %20 indirim! 🎁20 Aralık-22 Aralık arası geçerli!



Amy Pantolon, %100 tencel kumaşı sayesinde hafif, nefes alabilen ve terletmeyen bir yapıya sahip. Yumuşak dokusu gün boyu konfor sunarken, verev kesimi üzerine oturan ancak hareketlerinle esneyen akışkan bir duruş kazandırıyor. Ayarlanabilir beli vücudunuza mükemmel uyum sağlarken, dökümlü paçaları kendine has bir şıklık katıyor.




%100 pamuk fleece örme (içi şardonlu üç iplik) bu sweatshirt, önden kısa arkadan uzun formu, abartılmış omuzları ve küt kesimi ile rahatlığa yeni bir bakış açısı katıyor. En soğun günlerde kabanların içinde tek başına seni sıcak tutma görevini layıkı ile başarırken, havanın ılıklaştığı günler tam bir giy çık kahramanı. Kendine has silüeti ile gün boyu konfor ve zarif bir duruş sunan tasarımıyla her stile kolayca uyum sağlıyor. Artık sweatshirt giyerek ofise gidebilirsin bizce!



Hafif elastanlı pamuklu ince fitilli kadife kumaşı sayesinde cildinizle dost, nefes alabilen ve sımsıcak tutan bir deneyim sunarken, kalın dokusu, kışın soğuk günlerinde katmanlı kullanım için idealdir.




Claire Gömlek/Ceket , içi şardonlu (tüylü) yumuşak ama tok gabardin kumaşı ile ince katmanlar ile kalın katmanlar arasında ideal bir geçiş sağlıyor. Kontrast kadife yakası ve düğmeleri müdanasız bir görünüm sunuyor. Worker wear akımından esinlenilerek tasarlanmış bu rahat kesim ceketi, kalın kabanların içine en soğuk kış günlerinde bir gömlek gibi giyebilir, ya da serin bahar aylarında ceket olarak kullanabilirsin. Yaz-kış dolabından hiç kaldırmayacağın o parçayı buldun!

Giriş Yap
Üye Ol




Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.