Isadora Etek, %100 pamuk ekose desenli poplin kumaştan, yine %100 pamuk vual kumaş ile astarlanmış basic bir etek. Hem pile, hem lastik detayı ile bele oturan bu etek konforlu bir şekilde de özenli olunabileceğinin kanıtı. Astarı sayesinde kalın çoraplarla kışın giyebileceğin gibi tek başına yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak.
Seçenekler
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
%100 pamuk kumaşı sayesinde cildinizle dost, nefes alabilen bir deneyim sunarken, orta kalınlıkta dokusu, dört mevsim kullanım için idealdir. Diz kısmındaki pens detayı ise pantolona zarif bir form kazandırarak sade görünümüne modern bir dokunuş katar. Arka bel kısmında yer alan lastik sayesinde farklı bedenlere uyum sağlar ve gün boyu konfor sunar.
Seçenekler
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Amy Pantolon, %100 tencel kumaşı sayesinde hafif, nefes alabilen ve terletmeyen bir yapıya sahip. Yumuşak dokusu gün boyu konfor sunarken, verev kesimi üzerine oturan ancak hareketlerinle esneyen akışkan bir duruş kazandırıyor. Ayarlanabilir beli vücudunuza mükemmel uyum sağlarken, dökümlü paçaları kendine has bir şıklık katıyor.
Seçenekler
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.