%100 pamuk 56 cm x 56 cm boyutundaki kare fularlar, sınırlı sayıda! Hemen Kargoda!

Bu yılbaşında en güzel hediyeyi kendine al diye tüm ürünlerde net %20 indirim! 🎁20 Aralık-22 Aralık arası geçerli!



Bu kısa ceket, sade şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. %100 pamuk gabardin kumaştan üretilen, pamuk astarlı bu tasarım; gizli yan cebi ve ayarlanabilir büzgülü etek ucu sayesinde ister düz, ister bomber formda kullanılabiliyor — her stile uyum sağlayan çok yönlü bir parça.




%100 pamuk kumaşı sayesinde cildinizle dost, nefes alabilen bir deneyim sunarken, orta kalınlıkta dokusu, dört mevsim kullanım için idealdir. Diz kısmındaki pens detayı ise pantolona zarif bir form kazandırarak sade görünümüne modern bir dokunuş katar. Arka bel kısmında yer alan lastik sayesinde farklı bedenlere uyum sağlar ve gün boyu konfor sunar.




Isadora Etek, %100 pamuk ekose desenli poplin kumaştan, yine %100 pamuk vual kumaş ile astarlanmış basic bir etek. Hem pile, hem lastik detayı ile bele oturan bu etek konforlu bir şekilde de özenli olunabileceğinin kanıtı. Astarı sayesinde kalın çoraplarla kışın giyebileceğin gibi tek başına yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak.




Hafif elastanlı pamuklu ince fitilli kadife kumaşı sayesinde cildinizle dost, nefes alabilen ve sımsıcak tutan bir deneyim sunarken, kalın dokusu, kışın soğuk günlerinde katmanlı kullanım için idealdir.

Giriş Yap
Üye Ol





Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.